Krůtí prsa je skvělé maso, které se dá vařit na mnoho způsobů. Jeden z nejběžnějších, nejrychlejších, ale i nejchutnějších je na paprice. Krůtí prsa nakrájíme na plátky nebo kostky. Naložíme je do dvou lžic olivového oleje, zaprášíme lžící mouky a promícháme. Nakrájíme na jemno cibulku a na lžíci oleje osmahneme. Přidáme maso a necháme krátce zatáhnout. Posolíme, přidáme papriku a eventuálně i chilli, lžíci rajského protlaku, promícháme  a  po té ještě 0,2 dcl zeleninového vývaru. Vaříme cca 30 minut, po té přidáme 3 lžíce Choceňského bílého jogurtu, důkladně rozmícháme. Pokud nemáte Choceňský jogurt, dejte si do misky pár lžic omáčky, nechte chvíli zchladnout, přidejte jogurt, důkladně rozmíchejte a přidejte zpět do hrnce s omáčkou. Stáhneme plamen a necháme dojít cca 10 minut. Podáváme s rýží nebo knedlíkem, ozdobené červenou kapii. Víno se hodí Rulandské šedé. Pokud si uděláte i porci na následující den, uvidíte, že vám bude chutnat ještě lépe.