Oblíbený vietnamský pokrm si trochu počeštíme. Bůček hodíme do vřící vody a 20 minut vaříme v osolené vodě. Po té vyndáme a nakrájíme na velmi tenké plátky. Připravíme si  marinovací směs z rybí a sojové omáčky, chilli papričky, sušeného zázvoru, třtinového cukru, česneku a cibule. Vychladlé nakrájené maso vložíme do marinády a necháme do druhé dne marinovat. Druhý den si nachystáme salát z tenkých plátků okurky, mrkve, čínského zelí, klíčků mungo a čerstvého koriandru. Nachystáme si do mističky sojovou omáčku, sladkou chilli omáčku. Uvaříme nudle, maso vyjmeme z marinády, necháme oschnout a zprudka osmažíme na rozpálené pánvi nebo ogrilujeme. Zbytek marinády použijeme na masovou omáčku nebo do nudlí.  Podáváme vše zároveň, salát si zpestřujeme ponořováním do omáček.