Plněné tortilly s fazolovou rýží, quacamole a česnekovým jogurtem

Je vám zima a chcete se přenést do slunného Mexika. Není nic jednoduššího, uvařte si pořádně okořeněnou mexickou stravu, nasaďte si sombrero a dejte topení o tři stupně víc a střihněte si jednu Pina Coladu. Na pánvi osmahnete cibuli, česnek a chilli papričky. Přidáte mleté maso, nejlépe míchané. Po chvíli přidáte malou konzervu rajského protlaku a dochutíte mexickým kořením na náplń do tortill nebo fajitas. Uvaříte rýži a do uvařené dáte konzervu fazolí v rajčatové šťávě a chilli papričky podle chutí a rozmícháte. Nachystáte si zeleninu na oblohu, papriky, rajčata a quacamole, recept naleznete rovněž na těchto stránkách. Nastrouháte sýr, nejlépe cheddar. Tortilly pokapete vodou a dáte nahřát do trouby na 100 stupňů asi tak na 10 minut. Do jogurtu nadrobno nakrájíte česnek. Maso dáte do tortilly, posypete sýrem, vedle dáte rýži, zeleninovou oblohu, quacamole a jogurt. Podáváme s Rulandským šedým