Tento pokrm živí miliardy lidí. Trochu si ho upravíme, protože v Indii je v něm více koření než masa, tak ten poměr otočíme. Na čtyři porce potřebujeme 4 kuřecí čtvrtky, které potřeme marinádou a necháme do druhého dne uležet v lednici. Marinádu tvoří kelímek bílého jogurtu, 1 polévková lžíce kari, 1 polévková lžíce indické curry pasty (k dostání například v Tescu), 1 polévková lžice oleje, 1 velká cibule nastrouhaná nebo nadrobno nakrájená, 4 stroužky česneku nadrobno nakrájené, 1 lžička citronové šťávy a 1 – 3 nadrobno nakrájené chilli papričky. Marinádu důkladně rozmícháme a kuřecí čtvrtky je rovnoměrně potřeme a do druhého dne necháme uležet. Kuře pečeme v přikryté nádobě asi dvě hodiny, po té odkryjeme a pečeme další hodinu na asi 175 stupňů. Podáváme s rýží, nebo plackami a Rulandským šedým. Kuře můžeme i ogrilovat, ale v tom případě maso před nakládáním nařízneme až na kost, aby se rychleji prodělalo.