Jak si levně vytvořit skvělý hamburger? Nachystáme si zeleninu, kterou máme rádi. Nejobvyklejší je ledový salát, cibule, cherry rajčátka, paprika, které pokrájíme (salát natrháme) na menší kousky. Hovězí mleté smícháme s l vajíčkem, l lžící rajského protlaku, 1 lžící plnotučné nebo dijonské hořčice, solí a pepřem a trochou strouhanky. Ruce si opláchneme vodou a stvoříme kulaté placky z masa, které osmažíme. Na pánvi bez oleje krátce opečeme rozkrojenou housku nebo víkendové pečivo. Jednu stranu housky namázneme tatarkou nebo majonézou ochucenou drceným česnekem druhou část housky namázneme kečupem nebo sladkou chilli omáčkou. Do housky vložíme plátek sýra, maso a zeleninu a podáváme s hranolky. K pití lze doporučit červené víno Merlot nebo pivo. Důležité je nachystat si vše tak, aby výsledek bylo vše při podávání správně teplé. Labužníci pro lepší výsledek připravují maso a housku na grilu – pozor nespálit sebe ani jídlo. Výsledek je o hodně lepší, než ve fast foodu.