Maso nakrájíme na plátky, změkčovadlem masa (prodává například Tescoma) maso naklepeme. Uděláme marinádu z rajského protlaku (l konzerva na 1 kg masa), sojové omáčky (2 lčičky), česneku (4 stroužky) , slivovice (,01 dcl) citronové štávy (z půlky citronu) a olivového oleje (3 lžíce) a grilovacího koření. Maso do marinády naložíme a necháme do druhého dne uležet v chladu. Grilujeme podle síly plátků a jak máme maso rádi proděláné cca 4-8 minut z každé strany. Poté gril vypneme a maso necháme cca 3 minuty ležet na přikrytém grilu uležet. Podáváme s řeckými brambory nebo hranolky. Ze zbytku marinády (vypláchneme mísu 1 dcl vody nebo vína) můžeme udělat výbornou omáčku přidáním másla a bylinek (např. rozmarýn), eventuelně chilli papriček. Omáčka se nechá zredukovat a dává se na maso, musí ji být málo, maso nesmí plavat v omáčcce. K masu podáváme Merlot nebo Rulandské šedé.