
Asijská kuchyně: Bun cha
Oblíbený vietnamský pokrm si trochu počeštíme. Bůček hodíme do vřící vody a 20 minut vaříme v osolené vodě. Po té vyndáme a nakrájíme na velmi tenké […]
Oblíbený vietnamský pokrm si trochu počeštíme. Bůček hodíme do vřící vody a 20 minut vaříme v osolené vodě. Po té vyndáme a nakrájíme na velmi tenké […]
Linquine uvaříme podle návodu, slejeme a necháme cca 1 dcl vody v hrnci. Přidáme lžíci olivověého oleje. Smícháme jedno našlehané vejce, 0,1 dcl smetany a čerstvě […]
Husí foie gras jsou v některých zemích zakázána, tak proč si nepřipravit kachní. Kachní játra nakrájíme na 2 cm silné plátky. Na másle si připravíme oblíbenou […]
Pro romantický večer ve dvou nebo posezení s přáteli je ideální sýrové fondue. Do měděné nebo keramické misky dáte trochu másla na dno a 0,05 dcl […]
Kachnu osolíme a natřeme pomerančovou marmeládou. Pečeme 3 hodiny na 125 stupňů. Slijeme sádlo, podlijeme pomerančovým džusem nebo šťávou s pomerančů. Pečeme další 3 hodiny opět […]
Copyright © 2023 | WordPress Theme by MH Themes