Křidýlka s omáčkou Buffalo a vídeňskou cibulkou

Křidýlka rozdělíme na 3 části (rozřízneme na kloubu). Z letky uvaříme kuřecí vývar, ostatní části naložíme do sladké chilli omáčky, hořčice, citronové šťávy a olivového oleje. Připravíme omáčku Buffalo. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, česnek, 1 – 3 ostrých chilli papriček. Přidáme cca ½ kg krájených loupaných rajčat a vaříme zvolna 1-2 hodiny. Dochutíme třtinovým cukrem a citronovou šťávou. Cibulku nakrájíme na tenká kolečka, kolečka rozebereme, posypeme moukou a promícháme. Křidýlka pečeme v troubě asi 50 minut na 180 stupňů, nebo na grilu. Cibulku hodíme na 2 minuty do fritézy. Křidýlka ozdobíme cibulkou a podáváme s chlebem, s omáčkou v misce. Z vín se hodí Rulandské šedé.